Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Цяло резервоарче последно изкара около 1000км,ама почна да свети лампата и почнах да се притеснявам и сипах отново.Това при 2/3 градско.
    '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

• Пълна бутилка 36 л газ - 440 км някъде Сливен -Пловдив-Сливен + градско в Пловдив и Сливен
      Alfa 156, 2.0 TS
      VW Vento 1.8- Бившата
      Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Грам не харчи,0/100......просто не я карам.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
          Грам не харчи,0/100......просто не я карам.
          а моята дори взе да връща.Дадох я на познат да пътува,беше с около 13 литра газ...........като ми я върна беше с 28 литра,а е минал 150км.
          Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
          156 1,8ТS-99 ......
          EX
          159 1,9 JTD-08

Comment

• Случвало се е да падна под заводския разход (17.5 градско) т.е. свалял съм до 15, но всички пенсионери ме задминават.
            ...

Comment

• Последната седмица бях до Панагюрище, Велико Търново и обратно към Пазарджик, Пловдив и пак в Пазарджик минах 809км, предимно извън града, спокойно каране, без климатик с 45.6л - разход 5,7л/100км. Доволно
              Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                Ако искаш вярвай ако не искаш недей. Аз нали си наливам нафтата сам та прекрасно знам колко ми харчи
                Колега, виж ся...смешно е да спориш за нещо, което не е така! Да казваш, че колата ти гори 6,7/100 градско, а в същото време по-каталог да я дават 8.9/100 градско? Кой лъже ся, ти или хората дето са създали модела???
                Не-мога също да разбера, как така ги сваляте под 5/100 при факта, че отново по-каталог колата я дават да гори 5,6/100 извънградско! И то говорим по-каталог, при положение, че тези коли вече са стари и би трябвало вече да не дават тоя разход, ами с минимум 1 на-горе! Ето и все пак, линк с който да покажа, колко горят 2.4 JTD-тата със 136 коня, че вече сили нямам да чета тия разходи дето ги правите под 5 и т.н. ЕТО ЛИНК:
                http://alfa-romeo.testdrive.bg/modif...4JTD136Hp.html
                Поздрави и не искам с нищо да обидя някой, просто показвам кое как си е, защото и аз имам дизелов автомобил и знам как харчат, а от-скоро имам бензинката и за нея не споря как гори!

Comment

• И на мен 166 2.4 JTD ми дава 6/100 градско. А сега де?
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщение
                    Колега, виж ся...смешно е да спориш за нещо, което не е така! Да казваш, че колата ти гори 6,7/100 градско, а в същото време по-каталог да я дават 8.9/100 градско? Кой лъже ся, ти или хората дето са създали модела???
                    Не-мога също да разбера, как така ги сваляте под 5/100 при факта, че отново по-каталог колата я дават да гори 5,6/100 извънградско! И то говорим по-каталог, при положение, че тези коли вече са стари и би трябвало вече да не дават тоя разход, ами с минимум 1 на-горе! Ето и все пак, линк с който да покажа, колко горят 2.4 JTD-тата със 136 коня, че вече сили нямам да чета тия разходи дето ги правите под 5 и т.н. ЕТО ЛИНК:
                    http://alfa-romeo.testdrive.bg/modif...4JTD136Hp.html
                    Поздрави и не искам с нищо да обидя някой, просто показвам кое как си е, защото и аз имам дизелов автомобил и знам как харчат, а от-скоро имам бензинката и за нея не споря как гори!

Колега аз никъде и с никой не съм спорил за разход. Минавам минимум 50 км на ден и се радвам на финансовата страна на нещата. А и моята в момента е около 180 коня.
                    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Абе кога ще пием по едно в квартала и ще ми я покажеш?
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Абе кога ще пием по едно в квартала и ще ми я покажеш?
                        Tи си заетия така че като решиш свиркай .
                        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                          Tи си заетия така че като решиш свиркай .
                          Довечера към 7-8?

Comment

• 11,2 бензин , 11,5 газ смесено градско/извънградско
                            AR 156 1.8 TS + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от nightsurfer Покажи съобщение
                              11,2 бензин , 11,5 газ смесено градско/извънградско
                              Кола, мотор... нещо по-тъй да кажеш!?
                              Тея изтрясканите мнения дет ги пускате... направо ше си запаля фитила на тампона
                              Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• 6.5-7 градско...
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X